X-top

Nëse loja nuk arrin të ngarkojë, atëherë duhet të aktivizoni Javascript në shfletuesin tuaj...

X-top - Rregullat

X-top (i njohur gjithashtu si Same Gnome) është një lojtar i vetëm puzzle game ku qëllimi është për të zbuluar sekuencën e duhur të lëvizjeve në mënyrë që të arrijë një shtet përfundimtar me sa më pak topa të mbetura të jetë e mundur. Një veprim konsiston në heqjen e një grupi topash fqinjë me të njëjtën ngjyrë (kliko një top nga grupi për të hequr të gjithë grupin; pjesët nga lart dhe djathtas do të zbresin dhe do të lënë në mënyrë që të zëvendësojë hapësirën boshe të krijuar nga heqja).

Ju mund të vlerësoni aftësitë tuaja në këtë lojë duke respektuar numrin e zakonshëm të topa që mbeten në gjendjen përfundimtare të lojës. 5 ose më shumë do të thotë fillestar; 3 - 4 do të thotë mesatare; 0, 1 ose 2 qëndron për të avancuar. Fat i mirë!

Lojra të tjera online

Provoni lojëra të tjera Lojera.com, të renditura sipas popullaritetit të tyre:

1. Nonogram
Zbuloni fotot e fshehura bazuar në të dhëna shifror.

2. Futoshiki
Plotësoni një bord duke respektuar pabarazitë.

3. X-top
Hiq grupet e topa në rendin e duhur.

4. Sudoku
Plotësoni me shifra një bord 9x9, me kufizime.

5. Revole topin
Bëni grupe prej 3 topa derisa koha shkon jashtë.