Damë kineze

Pjesët e mbetura: 32

Filloni një lojë të re

Damë kineze - Rregullat

Qëllimi i kësaj loje puzzle është për të zbuluar një sekuencë të lëviz që lë konfigurimin përfundimtar të lojës me sa më pak pjesë të jetë e mundur në bord.

Një veprim konsiston në zgjedhjen e një copë të veçantë në bord, që ka një pjesë fqinj të vendosur pranë tij. Duke kryer lëvizjen, pjesa hedh mbi të afërmin e saj dhe tokat drejtë mbi të, ku duhet gjetur një vend bosh. Fqinji që u hodh mbi është hequr nga bordi.

Për të treguar një lëvizje, klikoni në copë që dëshironi të lëvizni, dhe pastaj klikoni në sheshin e destinacionit. Pjesa mes tyre automatikisht do të hiqet nëse veprimi është i vlefshëm.

Lojra të tjera online

Provoni lojëra të tjera Lojera.com, të renditura sipas popullaritetit të tyre:

1. Nonogram
Zbuloni fotot e fshehura bazuar në të dhëna shifror.

2. Futoshiki
Plotësoni një bord duke respektuar pabarazitë.

3. X-top
Hiq grupet e topa në rendin e duhur.

4. Sudoku
Plotësoni me shifra një bord 9x9, me kufizime.

5. Revole topin
Bëni grupe prej 3 topa derisa koha shkon jashtë.