Politika e privatësisë

Kjo politikë e privatësisë përpunon mënyrat në të cilat grumbullohen dhe përdoren të dhënat personale gjatë vizitës në faqen e internetit të Lojera.com.

Kur përdorni një shfletues për të vizituar Lojera.com, disa informacione mund të dërgohen nga shfletuesi juaj drejt faqes sonë të internetit. Midis tyre, artikujt e mëposhtëm mund të pranohen nga ne:

  • Adresa IP - Ky është një kod që përbëhet nga 4 numra nga 0 në 255, të grupuara së bashku duke përdorur pika (diçka si aa.bb.cc.dd, ku aa, bb, cc dhe dd janë numrat e përmendur më herët). Një IP zakonisht lidhet me vetëm një kompjuter i cili është i lidhur në internet. Megjithatë, teknologjitë e fundit (serverat proxy, etj) bënë të mundur lidhjen me një IP dhjetëra kompjutera, të cilat janë në internet. Është gjithashtu e mundur që ju të dërgoni adresën IP të një proxy, në vend të adresës suaj të vërtetë IP.
  • String Agjenti i Përdoruesit - Kjo është një varg që është specifike për shfletuesin që ju jeni duke përdorur. Bazuar në këtë varg, dikush mund të gjeni nëse ju jeni duke përdorur për shembull versionin e fundit të Internet Explorer apo jo. Përveç kësaj, së bashku me ID-në e identifikimit të shfletuesit, mund të dërgohen edhe detaje të tjera, duke përfshirë sistemin tuaj operativ, URL-në e faqes që keni vizituar më parë etj.
  • Biskota - Këto janë vargjet e ruajtura nga faqja jonë e internetit në pajisjen tuaj lokale të ruajtjes Ju mund të jeni në gjendje të konfiguroni shfletuesin tuaj për të mohuar qasjen në biskota, ose për të kërkuar miratimin tuaj për çdo operacion që lidhet me cookie-t. Biskota përdoren kryesisht për të ndihmuar përdoruesit duke plotësuar automatikisht informacionin e autentifikimit për ta, ose për të kujtuar përdoruesin në vizitën e tij të ardhshme në faqen e internetit.
  • Informacione plotësuese - Javascript ose teknologji të tjera të internetit mund të përdoren për të gjetur zgjidhjen e ekranit tuaj, vendin tuaj ose detaje të tjera rreth vetes ose lidhjes suaj.

Lojera.com mbledh, pjesërisht ose tërësisht, disa ose të gjitha sendet e specifikuara më sipër. Qëllimi kryesor në mbledhjen e tyre është krijimi i të dhënave statistikore bazuar në të, gjë që na ndihmon të identifikojmë fushat kyçe që lidhen me faqen tonë të internetit (për shembull, fushat që janë të njohura ose zonat që mund të kenë nevojë për përmirësim).

Qëllime të tjera përfshijnë ato që lidhen me sigurinë tonë të internetit dhe analizën demografike. Gjithashtu, subjektet e palëve të treta bashkëpunojnë me ne në mënyrë që të ofrojnë analitikë, shërbime të lidhura me reklamat ose shërbime të tjera për vizitorët tanë; këto subjekte kanë politikat e tyre në lidhje me privatësinë dhe mbledhjen e të dhënave; ju në mënyrë implicite pranoni që politika aktuale nuk është e zbatueshme për ta dhe ju pranoni që kushtet dhe politikat e tyre në lidhje me informacionin që këto palë të treta mbledhin më vete. Ju mund të zgjedhni nga cookies që përdoren për qëllime reklamimi të sjelljes për një numër të madh shitësish të palëve të treta duke vizituar faqen e nismës së reklamimit të rrjetit.

Herë pas here, ne mund të kërkojmë adresën tuaj të postës elektronike për qëllime vërtetimi ose për aktivitete të lidhura me komunikimin. Ne kemi një politikë zero tolerancë kundër spam, dhe ne rezervojmë për të ndërmarrë veprimet e duhura kundër përdoruesve që abuzojnë me objektet ose shërbimet tona në mënyrë që të promovojë, inkurajojë ose në fakt dërgoni mesazhe email spam.

Ne rezervojmë të drejtën për të ndryshuar këtë politikë në çdo kohë, me ose pa njoftim.

Nëse keni ndonjë pyetje apo mendim në lidhje me privatësinë tuaj ose në lidhje me kushtet e kësaj politike të privatësisë, mos ngurroni të na kontaktoni. Ne jemi të etur për të dëgjuar sugjerimet tuaja.

Kthehu tek faqja kryesore