Tic Tac Toe

Ju jeni duke luajtur Tic Tac Toe kundër kompjuterit.

Tic Tac Toe X SheshiTic Tac Toe 0 SheshiTic Tac Toe 0 Sheshi
Tic Tac Toe X SheshiTic Tac Toe 0 SheshiTic Tac Toe X Sheshi
Tic Tac Toe X SheshiTic Tac Toe X SheshiTic Tac Toe 0 Sheshi

Loja ka mbaruar. X është fituesi.

Provo përsëri

Tic Tac Toe Rregullat

Ka dy lojtarë; njëri luan me shenjën X dhe tjetri luan me shenjën 0. Ata të dy lëvizin alternuar, duke filluar me lojtarin X. Ata mund të lëvizin vetëm në sheshe bosh. Fillimisht, bordi është bërë nga 9 sheshe bosh, të përafruara në një bord 3x3. Qëllimi i lojës është që të bëjë 3 shenja të veta në një kolonë, rresht ose diagonale. Nëse bordi është i mbushur, por asnjë nga lojtarët nuk ka arritur të arrijë këtë qëllim, atëherë loja përfundon në barazim.

Lojra të tjera online

Provoni lojëra të tjera Lojera.com, të renditura sipas popullaritetit të tyre:

1. Nonogram
Zbuloni fotot e fshehura bazuar në të dhëna shifror.

2. Futoshiki
Plotësoni një bord duke respektuar pabarazitë.

3. X-top
Hiq grupet e topa në rendin e duhur.

4. Sudoku
Plotësoni me shifra një bord 9x9, me kufizime.

5. Revole topin
Bëni grupe prej 3 topa derisa koha shkon jashtë.