Tic Tac Toe

Ju jeni duke luajtur Tic Tac Toe kundër kompjuterit.

Tic Tac Toe katror boshTic Tac Toe X SheshiTic Tac Toe katror bosh
Tic Tac Toe katror boshTic Tac Toe 0 SheshiTic Tac Toe katror bosh
Tic Tac Toe katror boshTic Tac Toe katror boshTic Tac Toe katror bosh

Tic Tac Toe Rregullat

Ka dy lojtarë; njëri luan me shenjën X dhe tjetri luan me shenjën 0. Ata të dy lëvizin alternuar, duke filluar me lojtarin X. Ata mund të lëvizin vetëm në sheshe bosh. Fillimisht, bordi është bërë nga 9 sheshe bosh, të përafruara në një bord 3x3. Qëllimi i lojës është që të bëjë 3 shenja të veta në një kolonë, rresht ose diagonale. Nëse bordi është i mbushur, por asnjë nga lojtarët nuk ka arritur të arrijë këtë qëllim, atëherë loja përfundon në barazim.

Lojra të tjera online