Tic Tac Toe

Ju jeni duke luajtur Tic Tac Toe kundër kompjuterit.

Tic Tac Toe katror boshTic Tac Toe katror boshTic Tac Toe katror bosh
Tic Tac Toe katror boshTic Tac Toe 0 SheshiTic Tac Toe katror bosh
Tic Tac Toe katror boshTic Tac Toe katror boshTic Tac Toe X Sheshi

Tic Tac Toe Rregullat

Ka dy lojtarë; njëri luan me shenjën X dhe tjetri luan me shenjën 0. Ata të dy lëvizin alternuar, duke filluar me lojtarin X. Ata mund të lëvizin vetëm në sheshe bosh. Fillimisht, bordi është bërë nga 9 sheshe bosh, të përafruara në një bord 3x3. Qëllimi i lojës është që të bëjë 3 shenja të veta në një kolonë, rresht ose diagonale. Nëse bordi është i mbushur, por asnjë nga lojtarët nuk ka arritur të arrijë këtë qëllim, atëherë loja përfundon në barazim.

Lojra të tjera online