Online Sudoku

Niveli aktual i misterit: i vështirë

Nëse loja nuk arrin të ngarkojë, atëherë duhet të aktivizoni Javascript në shfletuesin tuaj...

Gjeneroni një mister të ri Sudoku:
i lehtë   mesatar   i vështirë   shumë e vështirë

Online Sudoku - Ngarkesa/Rivendos

Bordi mund të konvertohet në vargjet e tekstit, kështu që nëse doni të ruani një lojë, kopjoni - ngjisni vargun e saj të lidhur në një vend të sigurt (ose dërgoni me email tek vetja ose tek një nga miqtë tuaj); restaurimi i lojës mund të realizohet në bazë të tyre.

  • Ruaj konfigurimin fillestar të bor
  • Ruaj konfigurimin aktual
  • Ngarko një lojë të ruajtur më parë

Online Sudoku - Rregullat

Këtu ju mund të luani, në internet, puzzles Sudoku online.

Rrjeti 9x9

  • është i përbërë nga subgrids 3x3 (të quajtura rajone) fillon me numra
  • të ndryshëm të dhënë në disa qeliza (jepet)

Qëllimi i një mister Sudoku është

  • për të futur një numër nga 1 deri në 9 në çdo qelizë e një rrjeti
  • çdo rresht, kolona dhe rajoni duhet të përmbajë vetëm një shembull të çdo numër

Çdo mister ka një zgjidhje unike.

Nuk ka puzzles ditore sepse ju mund të gjeneroni një të re duke klikuar nivelin e dëshiruar të vështirësisë.

Lojra të tjera online

Provoni lojëra të tjera Lojera.com, të renditura sipas popullaritetit të tyre:

1. Nonogram
Zbuloni fotot e fshehura bazuar në të dhëna shifror.

2. Futoshiki
Plotësoni një bord duke respektuar pabarazitë.

3. X-top
Hiq grupet e topa në rendin e duhur.

4. Sudoku
Plotësoni me shifra një bord 9x9, me kufizime.

5. Revole topin
Bëni grupe prej 3 topa derisa koha shkon jashtë.