Kliker

Nëse loja nuk arrin të ngarkojë, atëherë duhet të aktivizoni Javascript në shfletuesin tuaj...

Kliker - Rregullat

Kliker është një lojë interaktive që kombinon ndërveprimtarinë e lojrave të veprimit dhe fuqinë e trurit të lojërave më të relaksuara, pa lojëra të presionit të kohës. Tani dhe pastaj, një numër do të shfaqet për një periudhë të shkurtër kohore dhe pas kësaj do të zhduket. Qëllimi i lojës është që të klikoni mbi të gjithë numrat që janë sheshe të përsosur (si 121, që është 11 * 11), dhe të injoroni ato të tjera.

Numrat që do të shfaqen janë në rangun 0.. 200, kështu që nuk është një pishinë e kufizuar e shesheve të përsosur që ju duhet të njohin. Megjithatë, koha e caktuar për vlerësimin dhe pastaj duke klikuar/injoruar numrin është e kufizuar. Ju lejohet të bëni 5 gabime. Rezultati përfundimtar është numërimi i numrave për të cilat keni marrë veprimin e duhur.

Lojra të tjera online

Provoni lojëra të tjera Lojera.com, të renditura sipas popullaritetit të tyre:

1. Nonogram
Zbuloni fotot e fshehura bazuar në të dhëna shifror.

2. Futoshiki
Plotësoni një bord duke respektuar pabarazitë.

3. X-top
Hiq grupet e topa në rendin e duhur.

4. Sudoku
Plotësoni me shifra një bord 9x9, me kufizime.

5. Revole topin
Bëni grupe prej 3 topa derisa koha shkon jashtë.