Tutorial për Nonogram

Nonogram (të njohura në të gjithë globin nën emra të ndryshëm) janë lojëra të bazuara në një kod përshkrues - të lidhur me çdo rresht dhe kolonë të një tabele - e cila specifikon gjatësinë e secilit grup të shesheve të njëpasnjëshme blu në atë linjë. Ky tutorial Nonograms ju ndihmon të praktikoni zgjidhjen e lojës për një rresht të vetëm bazuar në këtë kod përshkrues.

Për çdo kod të dhënë, shënoni në përputhje me rrethanat sheshet ku jeni të sigurt për vlerën e tyre (blu ose bosh). Lini pyetje në sheshet për të cilat ju nuk keni informacion të mjaftueshëm për të marrë një vendim.

Për të filluar, zgjidhni një lloj specifik quiz.

Nëse loja nuk arrin të ngarkojë, atëherë duhet të aktivizoni Javascript në shfletuesin tuaj...

Legjenda:

katror i pasigurt

bazuar në kodin përkufizim, ky shesh duhet të plotësohet

bazuar në kodin përkufizim, ky shesh duhet të jetë bosh

Quit tutorial, luajnë lojë

Lojra të tjera online

Provoni lojëra të tjera Lojera.com, të renditura sipas popullaritetit të tyre:

1. Nonogram
Zbuloni fotot e fshehura bazuar në të dhëna shifror.

2. Futoshiki
Plotësoni një bord duke respektuar pabarazitë.

3. X-top
Hiq grupet e topa në rendin e duhur.

4. Sudoku
Plotësoni me shifra një bord 9x9, me kufizime.

5. Revole topin
Bëni grupe prej 3 topa derisa koha shkon jashtë.