Bllokim futbolli - Rregullat

Rregullat janë të thjeshta: zgjidhni një top dhe klikoni ku dëshironi ta lëvizni. Kompjuteri do të bëjë të njëjtën gjë, por ai do të lëvizë topa në të djathtë, dhe ju do të lëvizni topa në krye. Nëse dikush nuk mund të lëvizë, ai do të humbasë të lojës.

Bllokim futbolli

Filloni një lojë të re 4x4 Filloni një lojë të re 6x6

Lojra të tjera online

Provoni lojëra të tjera Lojera.com, të renditura sipas popullaritetit të tyre:

1. Nonogram
Zbuloni fotot e fshehura bazuar në të dhëna shifror.

2. Futoshiki
Plotësoni një bord duke respektuar pabarazitë.

3. X-top
Hiq grupet e topa në rendin e duhur.

4. Sudoku
Plotësoni me shifra një bord 9x9, me kufizime.

5. Revole topin
Bëni grupe prej 3 topa derisa koha shkon jashtë.