Shkatërruesi i ajrit

anije armikut anije armikut anije armikut anije armikut anije armikut anije armikut
anije armikut anije armikut anije armikut anije armikut anije armikut anije armikut
anije armikut anije armikut anije armikut anije armikut anije armikut anije armikut
anije armikut anije armikut anije armikut anije armikut anije armikut anije armikut
anije armikut anije armikut anije armikut anije armikut anije armikut anije armikut

anije vetanake

Pikët: 10000     Niveli: 1 (nga 5)   [ Kalo këtë nivel ]

Shkatërruesi i ajrit - Rregullat

Ju kontrolloni anijen në pjesën e poshtme të ekranit, duke përdorur si çelësat e kontrollit: shigjeta majtas - majtas, shigjeta e djathtë - djathtas, B - zjarri. Qëllimi është të shkatërrojë të gjitha anijet e armikut, pa u qëlluar prej tyre. Ngjyra e mburojave të armikut tregon mburojën e tyre: e kuqe qëndron për mburojën më të dobët dhe e zezë për atë më të fuqishme. Ndërsa anijet janë qëlluar, ngjyra e tyre e mburojës do të kthehet drejt kuqes; në këtë gjendje, një plumb është i mjaftueshëm për të shkatërruar anijen.

Anija juaj ka nevojë për karburant, dhe qitjes në anijet e armikut ka nevojë për energji. Të dyja këto përkthehen në pika; ju konsumoni një sasi të vogël pikësh çdo sekondë, dhe secili nga plumbat tuaj kushton edhe pikë. Kur ju shkatërrojë një anije armik, ju merrni një sasi relativisht të madhe të pikave e cila ju lejon për të shkuar në. Kur ju jeni goditur nga një armik, pikat tuaja janë ulur. Loja përfundon kur të keni arritur 0 pikë, ose kur ju të shkatërrojë të gjithë armiqtë (duke përparuar në nivelin e ardhshëm).

Fat i mirë!

Lojra të tjera online

Provoni lojëra të tjera Lojera.com, të renditura sipas popullaritetit të tyre:

1. Nonogram
Zbuloni fotot e fshehura bazuar në të dhëna shifror.

2. Futoshiki
Plotësoni një bord duke respektuar pabarazitë.

3. X-top
Hiq grupet e topa në rendin e duhur.

4. Sudoku
Plotësoni me shifra një bord 9x9, me kufizime.

5. Revole topin
Bëni grupe prej 3 topa derisa koha shkon jashtë.